Sense 403

Vorige Artikel 18 van 22 Volgende

Dovre Sense 403 houtkachel

Nu is de Dovre Sense 203 ook in een grotere uitvoering beschikbaar, de Dovre Sense 403. Net als zijn kleinere broer heeft de 403 aan zijden glas waarmee er een ruim zicht is op het vlammenspel. Door de kachel iets te vergroten is het zicht op het vlammenspel nog beter geworden en is het vermogen ook wat toegenomen. Een ideale kachel voor de wat grotere ruimte. Met het nominale vermogen van 9kW kan een behoorlijke ruimte aangenaam warm gestookt worden.

De Sense 403 is beschikbaar in verschillende kleuren en in het emaille. De standaarduitvoering is in antraciet gelakt gietijzer. De emaille uitvoering zijn leverbaar in de kleuren creme wit, glanzend zwart, wit en grijs.

Deze houtkachel biedt de mogelijkheid om de verbrandingslucht uit de kruipruimte of van buiten te halen. Door het moderne verbrandingssysteem blijven de ruiten vrij van aanslag en is de uitstoot van schadelijke stoffen minimaal.

Tenslotte, de Sense 403 is ontworpen om te gebruiken. Het hoogwaardige gietijzer en de optionele emaille afwerking staan garant voor een lang en duurzaam leven. De bediening is bijzonder eenvoudig, de kachel heeft maar 1 bedieningshandle.

 

Adviesprijs:  € 2553,10

Zolang de voorraad verstrekt. Gaat uit het assortiment

Straks alleen nog in Antra, Zwart

 offerte houtkachel aanvragen

 

Details Dovre Astroline Sense 403 houtkachel:

Afmetingen BxHxD: 555X1160X440 mm
Gewicht: 180 kg
Brandstof:hout
Lengte houtblokken: 40 cm
Nominaal vermogen:  9 kW
Minimaal vermogen: 3 kW
Maximaal vermogen: 11 kW
Capaciteit:

180 m3

Rendement: 80%

Terug naar Dovre houtkachels

Erkend leerbedrijf
© 2013 - 2019 HoutkachelDirect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel