Fortuna

Vorige Artikel 3 van 31 Volgende

Nordic Fire Fortuna CV houtkachel

De Fortuna speksteen is een ovaalvormige CV houtkachel met een grote warmtewisselaar. Dankzij de dubbele glasruit (binnenzijde vlak, buitenzijde rond) en de geïsoleerde zijden, is de uitstraling naar de woonkamer minimaal.  Hierdoor wordt de warmte optimaal verdeeld over meerdere ruimten. Daarnaast zorgt de bijzondere speksteen bekleding ervoor dat de warmte geleidelijk wordt afgegeven. De Fortuna is voorzien van een temperatuurbeveiliging, overdrukbeveiliging en ontluchter. Een voordeel daarvan is dat de installatie sterk wordt vereenvoudigd.

Nordic Fire beschikt over alle toebehoren om uw CV haard op juiste wijze en veilig aan te sluiten. Vraag uw dealer voor de correcte installatie in uw situatie. Zij kunnen u daar gedetailleerd over informeren.

Nordic Fire, houtkachels met CV aansluiting

Nordic Fire is de grootste leverancier van houtkachels met een CV aansluiting in Nederland en Duitsland. Wij beschikken over jarenlange ervaring en kennis op dit gebied. Bovendien worden onze CV-houtkachels altijd geïnstalleerd door vakbekwame specialisten.

Een Nordic Fire CV-houtkachel onderscheidt zich vooral op technische punten, waardoor er een schonere en veel efficiëntere verbranding ontstaat en zodoende meer warmte in het CV systeem komt.

Adviesprijs Fortuna, staal: € 3.075,00 
Adviesprijs Fortuna, speksteen: € 3.740,00 

offerte houtkachel aanvragen

Details Fortuna CV houtkachel

Maximaal vermogen16 kW 
Nominaal vermogen CV9 kW
Nominaal vermogen naar woonkamer3,5 kW
Rookgasafvoerboven
Doorsnede rookgasafvoer150 mm
Externe luchttoevoer100 mm
Rendement81 %
Maatvoering H x B x D1080x540x450 mm
Gewicht160 kg
RuitenreinigingssysteemJa
Max. lengte houtblokken30 cm
VeiligheidskoelspiraalJa
Erkend leerbedrijf
© 2013 - 2019 HoutkachelDirect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel