HRV Torsby

Vorige Artikel 17 van 22 Volgende

Nordic Fire HRV Torsby CV pelletkachel

De Torsby CV pelletkachel is een compacte pelletkachel waarbij u uw radiatoren en vloerverwarming mee kunt verwarmen. Deze pelletkachel onderscheidt zich van de andere CV pelletkachels door zijn mooie houtkachel- design. De CV pelletkachel kan ook goed functioneren in samenwerking met een bestaande CV ketel, zonnepanelen of warmtepomp. De kachel is bovendien voorzien van een standaard WIFI pakket. Een afstandsbediening zit er niet bij. Je kan de kachel eventueel op het display bedienen. Dit nieuwe model is tevens voorzien van een vol automatisch kantelrooster. Dus een volautomatische reiniging. De ruimteventilator is regelbaar.

De Torsby CV pelletkachel is volledig instelbaar op kamer temperatuur of middels de water temperatuur van de radiatoren. En door het instellen van een weekschema kunt u de pelletkachel volledig automatisch laten werken zonder dat u er nog naar om hoeft te kijken. Kies de gewenste temperatuur voor uw woning en laat de kachel automatisch ‘s-morgens aanspringen en weer uitgaan na een bepaald tijdstip. In de tussentijd houdt de pelletkachel uw woning op de gewenste temperatuur en zal modulerend gaan werken of zelfs automatisch uitgaan als er voldoende warmte aanwezig is. Wordt het weer te koud, dan zal de pelletkachel automatisch starten.

De Torsby CVpelletkachel werkt net zo goed en efficiënt als de moderne gasgestookte cv ketel, echter u geniet nu ook nog eens van het vlameffect en bespaard sterk op uw stookkosten omdat het stoken met pellets vele malen goedkoper is dan stoken met aardgas.

De Torsby CV pelletkachel is geheel compleet en is voorzien van een pomp, overdrukbeveiliging, expansievat, temperatuurveiligheid. Eventueel een mixventiel en een buffervat sensor en u kunt hem perfect aansluiten op de vloerverwarming icm een buffervat.

Nordic Fire beschikt over alle toebehoren om uw CV haard op juiste wijze èn veilig aan te sluiten. Ook de combinatie met zonnecollectoren is goed mogelijk.

Adviesprijs HRV Torsby, staal: € 4.950,00
Adviesprijs HRV Torsby, speksteen: € 5.260,00
 

offerte houtkachel aanvragen

Details HRV Torsby CV pelletkachel:

Merk:Nordic Fire
Model:Vrijstaande
Kleur:Zwart, Speksteen
Vuurzicht:Front
Vermogen:3,8 - 14 kW
Afgifte systeem:3 -12 kW
Pelletverbruik:1 - 3,2 kg/h
Rendementsklasse:90%
Diameter rookgasafvoer:80 mm
Externe luchttoevoer:Ja 50 mm
Inhoud pelletreservoir:25 kg

 

Terug naar pelletkachels

Erkend leerbedrijf
© 2013 - 2020 HoutkachelDirect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel