BIJUGA Terras houtkachel

Vorige Artikel 2 van 13 Volgende

BIJUGA Terrashoutkachel

Het model Bijuga is een oerdegelike stijlvolle houtkachel van Cor-Ten staal voor gebruik buiten. Het opvallende tijdloze ontwerp combineert strakke lijnen en vlakken met industriële accenten. Zo is het plaatmateriaal op de verbindingsnaden naar buiten gevouwen en zijn alle bouten en moeren zichtbaar. De hardhouten merbau onderdelen (knoppen en duwstang) vormen niet alleen mooie details maar zijn ook heel praktisch voor de bediening, omdat deze niet te warm worden. De uitvoering met twee wielen en een duwstang aan de achterzijde is eenvoudig verplaatsbaar. Het embleem op de kap staat symbool voor de samenwerking met Atelier René knip. Met een terrashoutkachel creëert u buiten een gezellige plek dor de behaaglijke warmte en het sfeervolle vuur. Zo kunt u ook 's avonds laat als het wat kouder wordt en in het voor- en najaar genieten van het leven buiten.

Steeds meer mensen ontdekken hoe comfortabel en sfeervol een echt houtvuur is. Met het oog op het milieu is een houtkachel met gesloten verbranding een goede keuze. Als schoon hout op een goede en optimale manier wordt verbrand, belast dit de natuur namelijk niet. Tijdens de verbranding van het hout komt dezelfde hoeveelheid CO2 vrij die het als boom uit de lucht heeft gehaald. Een kringloop in evenwicht met de natuur, die niet bijdraagt aan het broeikaseffect.

In tegenstelling tot de meeste terrashoutkachels die 'open' zijn heeft RENY gekozen voor een gesloten verbrandingssysteem. Met als resultaat een hoger rendement en lagere emissiewaarden dan de terrashoutkachels met een open vuur. De bediening is eenvoudig doordat het verbrandingsproces zichzelf regelt. Een gesloten houtkachel is veiliger en geeft geen overlast van geur en rook voor u zelf en uw buren. Bovendien heeft u geen last van rondvliegende asresten.

BIJUGA Terrashoutkachel:

Advies prijs met wielen    : €1.890,00

 

 

offerte houtkachel aanvragen

Details BIJUGA Terrashoutkachel:

Uitvoeringen:

  • 2 poten en 2 wielen en duwstang (achterzijde), verplaatsbare opstelling

Opties:

  • Extra lang (+500 mm) rookkanaal
  • Extra lang (+1000 mm) rookkanaal
  • Maatwerk rookkanaal bij een permanente installatie met een dakdoorvoer
  • Vonkenvanger in de regenkap
  • Cor-Ten stalen vloerplaat
  • Kleur zwart; hittebestendige zinkprimer en lak, sterk corrosie vertragend

 

Erkend leerbedrijf
© 2013 - 2022 HoutkachelDirect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel