PIQUIA Terras houtkachel

Vorige Artikel 3 van 6 Volgende

PIQUIA Terrashoutkachel

Het model PIQUIA is een oerdegelijke compacte houtkachel van Cor-Ten staal met een industriële uitstraling voor gebruik buiten. Deze terrashoutkachel heeft een verzinkt stalen deursluiting en roestvast stalen slotbouten rondom, zowel boven als onder de deur. Deze steken mooi af bij het warme roestkleurig plaatmateriaal. Het onderstel van de uitvoering met drie potoen is van roestvast staal (RVS). Met een terrashoutkachel creëert u buiten een gezellige plek door de behaaglijke warmte en het sfeervolle vuur. Zo kunt u ook 's avonds laat als het wat kouder wordt en in het voor- en najaar genieten van het leven buiten.

Steeds meer mensen ontdekken hoe comfortabel en sfeervol een echt houtvuur is. Met het oog op het milieu is een houtkachel met gesloten verbranding een goede keuze. Als schoon hout op een goede en optimale manier wordt verbrand, belast dit de natuur namelijk niet. Tijdens de verbranding van het hout komt dezelfde hoeveelheid CO2 vrij die het als boom uit de lucht heeft gehaald. Een kringloop in evenwicht met de natuur, die niet bijdraagt aan het broeikaseffect.

In tegenstelling tot de meeste terrashoutkachels die 'open' zijn heeft RENY gekozen voor een gesloten verbrandingssysteem. Met als resultaat een hoger rendement en lagere emissiewaarden dan de terrashoutkachels met een open vuur. De bediening is eenvoudig doordat het verbrandingsproces zichzelf regelt. Een gesloten houtkachel is veiliger en geeft geen overlast van geur en rook voor u zelf en uw buren. Bovendien heeft u geen last van rondvliegende asresten.

PIQUIA Terrashoutkachel:

Advies prijs driepoot: €745,00
Advies prijs vierpoot: €745,00

 

offerte houtkachel aanvragen

Details PIQUIA Terrashoutkachel:

Opties:

  • Extra lang (+275 mm) rookkanaal
  • Maatwerk rookkanaal bij een permanente
  • Vonkenvanger in de regenkap
  • Cor-Ten stalen vloerplaat
  • Kleur zwart; hittebestendige zinkprimer en lak, sterk corrosie vertragend
Erkend leerbedrijf
© 2013 - 2020 HoutkachelDirect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel