JAcobus

Artikel 1 van 2 Volgende

JAcobus Houtkachels

Kiezen voor een JAcobus betekent kiezen voor een houtkachel van hoge kwaliteit daarom geven wij ook 5 jaar garantie op deze houtkachels. Bekijk in het overzicht naar de voordelen van elk soort type JAcobus houtkachel. In het overzicht kun je ook de betonhaarden bekijken. JAcobus heeft ook kookhaarden en ze hebben zelfs vrijstaande doorkijk houtkachels.

Standaard worden de JAcobus houtkachels geleverd met een boven- of achteraansluiting en in de kleur zwart. Tegen een meerprijs zijn verschillende accessoires leverbaar zoals een vloerplaat of bijpassend haardstel.

Adviesprijs JAcobus 6: € 2.095,00     

De kleinste JAcobus houtkachel heeft een vermogen van 3,5 tot 7 KW en verwarmt daarmee ruimtes tot circa 120 m3. Daarmee levert de mini naast comfort en gezelligheid voldoende warmteopbrengst voor gebruik in de meeste woon- en verblijfruimtes.      

Adviesprijs JAcobus 9: € 2.195,00    

De JAcobus 9 is het middenmodel dat qua vermogen in bijna iedere huiskamer past. Het vermogen kan heel eenvoudig worden bepaald en varieert van 5 tot 10 KW. Dat betekent dat deze JAcobus houtkachel geschikt is voor ruimtes tot 160m3.

Adviesprijs JAcobus 12: € 2.495,00   

De grootste JAcobus houtkachel is uitermate geschikt om grote blokken hout in te verbranden. Met een vermogen dat kan variëren van 8 tot 14 KW is de JAcobus 12 zeer geschikt om een meer dan gemiddeld grote woonkamer of andere ruimte tot circa 250 m3 mee te verwarmen.

offerte houtkachel aanvragen

Erkend leerbedrijf
© 2013 - 2023 HoutkachelDirect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel