JAnus houtkachelsJanus houtkachels, houtkachel Janus

De JAnus houtkachels zijn niet alleen van een stijlvolle eenvoud, maar bieden u ook een optimale warmte. De houtkachels hebben een doordacht verbrandingssysteem en zijn eenvoudig te bedienen. In de JAnus houtkachels kunnen alle houtsoorten worden gestookt.

Deze houtkachels hebben een hoog rendement en zorgen tegelijkertijd voor een minimale uitstoot van verontreinigde gassen en deeltjes. Bijkomende praktische voordelen van de JAnus houtkachel zijn dat de ruit langer schoon blijft en dat asresten zelden verwijderd hoeven te worden.

 

Modellen JAnus houtkachels

De JAnus houtkachel is leverbaar in drie formaten met die ieder een eigen vermogen hebben. De JAnus 6 heeft een vermogen van 6 KW, de JAnus 9 een vermogen van 9 KW en de JAnus 12 een vermogen van 12 KW. Ieder model heeft een bovenaansuiting en een achteraansluiting.

houtkachel Janus 6, houtkachel Janus 9, houtkachel Janus 12

Standaard wordt de houtkachel gestraald en gespoten in antracietzwarte hittebestendige lak. Op aanvraag is een JAcobus houtkachel met een zelfsluitende deur mogelijk.

 

Eigenschappen JAnus houtkachels

ModelAfmeting (mm) (lxbxd)Vermogen (kW)RendementJAnus 6780 x 520 x 390 mm4 tot 6 kW 80%JAnus 9780 x 620 x 390 mm6 tot 9 kW80%JAnus 12780 x 720 x 390 mm9 tot 12 kW80%

 

Meegeleverde accessoires

Standaard worden bij iedere kachel een asschep, een spuitbus hittebestendige lak en een praktische handleiding meegeleverd. Wel zo gemakkelijk! HoutkachelDirect levert ook alle bijbehorende materialen als vloerplaten, pijpmaterialen, rozetten en verlopen.

 

Download de Janus houtkachel brochure (PDF)

 

Bekijk de modellen houtkachel JAnus met prijzen

Bekijk één van de drie modellen. Bij ieder model staat de prijs vermeld. Vraag vrijblijvend een precieze offerte aan. Wij garanderen de laagste prijzen voor JAnus houtkachels.

 • JAnus 6
  JAnus 6

  De JAnus 6 mini is het kleinste model uit de JAnus-familie. Deze houtkachel verwarmt ruimtes tot circa 120 m3. De mini is vooral geschikt voor ruimtes waar comfort en gezelligheid belangrijker zijn dan een hoge warmteopbrengst.…

 • JAnus 9
  JAnus 9

  De JAnus 9 houtkachel is het model waar JAnus in 1981 mee van start is gegaan. Op basis van dit model zijn later de andere types ontwikkeld. Qua vermogen past de JAnus 9 in bijna iedere huiskamer. Adviesprijs: niet meer…

 • JAnus 12
  JAnus 12

  De JAnus 12 houtkachel is uitermate geschikt om grote blokken hout te verbranden. Dit type houtkachel is zeer gewild in onder andere Frankrijk, waar houtblokken standaard een halve meter lang zijn. Handig voor een vakantiehuis in…

Aanbieding

Erkend leerbedrijf
© 2013 - 2017 Houtkacheldirect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel