Hi-Flame AME

Bij Hi-flame hebben we een kachel geproduceerd met precies jou in gedachten - of het nu een milieuvriendelijke DEFRA Smoke Exempt Appliance is (ook bekend als een 'Defra Approved Stove') waarmee je hout kunt branden in een rookcontrolegebied of een houtverbranding boiler kachel om uw huis te voorzien van een complete CO2-neutrale centrale verwarming en sanitair warm water systeem.

Uiteindelijk onderscheidt elke Hi-Flame-kachel zich van de andere kachels die u overweegt, zijn superieure bouwkwaliteit, uitstekende prestaties en de uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding die het vertegenwoordigt - geen wonder dat veel Hi-Flame-modellen koplopers zijn, waardoor Olymberyl® en Precision twee van de best verkopende merken van het VK en Ierland zijn.

EcoDesign 

Alle nieuwe modellen van Hi-Flame zijn goedgekeurd door SGS, een internationaal gecertificeerdbedrijf voor houtkachels. De testresultaten zijn overtuigend en voldoen zonder uitzondering aan de EU-regelgeving. Afgeleid daarvan is de zogenoemde EcoDesign goedkeuring, waardoor hout en palletkachels qua uitstoot aan loodzware eisen moeten voldoen. Om zo efficiënt te stoken: inimaal verbruik, maximale warmte.

per pagina
  • Hi-Flame AME 181
    Hi-Flame AME 181

    Een niet al te klassieke houtkachel. Maar wel klassiek. Breed toepasbaar en overal inzetbaar. Ideaal voor ruime kamers, die isolatie nog wat ontberen. De AME 181 Is compact, maar wel met een grote uitstraling en werkzaam leven.

  • Hi Flame AME 5i inbouw
    Hi Flame AME 5i inbouw

    Moderne inbouwhaarden kunnen buitengewoon fraai en efficient zijn. Dat bewijst de HiFlame AME 5i. Een prachtig vuurbeeld en een hoge efficiëntie, die niet onderdoet voor een vrijstaande kachel.

per pagina
Erkend leerbedrijf
© 2013 - 2020 HoutkachelDirect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel