Hi-Flame AME

Bij Hi-flame hebben we een kachel geproduceerd met precies jou in gedachten - of het nu een milieuvriendelijke DEFRA Smoke Exempt Appliance is (ook bekend als een 'Defra Approved Stove') waarmee je hout kunt branden in een rookcontrolegebied of een houtverbranding boiler kachel om uw huis te voorzien van een complete CO2-neutrale centrale verwarming en sanitair warm water systeem.

Uiteindelijk onderscheidt elke Hi-Flame-kachel zich van de andere kachels die u overweegt, zijn superieure bouwkwaliteit, uitstekende prestaties en de uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding die het vertegenwoordigt - geen wonder dat veel Hi-Flame-modellen koplopers zijn, waardoor Olymberyl® en Precision twee van de best verkopende merken van het VK en Ierland zijn.

EcoDesign 

Alle nieuwe modellen van Hi-Flame zijn goedgekeurd door SGS, een internationaal gecertificeerdbedrijf voor houtkachels. De testresultaten zijn overtuigend en voldoen zonder uitzondering aan de EU-regelgeving. Afgeleid daarvan is de zogenoemde EcoDesign goedkeuring, waardoor hout en palletkachels qua uitstoot aan loodzware eisen moeten voldoen. Om zo efficiënt te stoken: inimaal verbruik, maximale warmte.

 • Hi-Flame AME R4
  Hi-Flame AME R4

  HIFLAME AME R4 ECODESIGN HOUTKACHELHomemade voor kleine kamers en tiny houses

  Als de AME R4 ergens in uitblinkt is het de compacte uitvoering en het kleine vermogen. Deze vrijstaande houtkachel past in elke omgeving die daar mee…

 • Hi-Flame R6LS
  Hi-Flame R6LS

  De grotere broer van de AME R5, zo kun je de Hiflame Ame R6 omschrijven. De houtkachel voor stevig stookwerk: zeven tot acht kW. Compact en toch groot. Waarin houtblokken van 470 mm zo passen.

 • Hi-Flame AME R5l
  Hi-Flame AME R5l

  eraffineerd. Zo kun je de Hiflame R5 het beste typeren. Een design om de vinger bij af te likken: die er mag zijn en een schoolrapport met de hoogste cijfers. Deze Ecodesign kachel past in elk interieur.

 • Hi-Flame AME R5LS (hoog)
  Hi-Flame AME R5LS (hoog)

  HIFLAME AME R5 ECODESIGN HOUTKACHELTOPKLASSE QUA EFFICIENTIE EN DESIGNGeraffineerd. Zo kun je de Hiflame R5 het beste typeren. Een design om de vinger bij af te likken: die er mag zijn en een schoolrapport met de hoogste cijfers.…

 • Hi-Flame AME R6
  Hi-Flame AME R6

  HI-FLAME AME R6 ECODESIGN HOUTKACHEL

  DE GROTERE BROER VAN DE AME R5, ZO KUN JE DE HIFLAME AME R6 OMSCHRIJVEN. DE HOUTKACHEL VOOR STEVIG STOOKWERK: ZEVEN TOT ACHT KW. COMPACT EN TOCH GROOT. WAARIN HOUTBLOKKEN VAN 470 MM ZO PASSEN.…

 • Hi-Flame AME 8 (laag)
  Hi-Flame AME 8 (laag)

  Deze strakke, rechtaardige houtkachel onderscheidt zich door het grote glasoppervlak aan de voorzijde, maar ook aan de zijkanten. Een unieke kachel, waarbij het vlammenspel uit alle hoeken zichtbaar is. Een moderne kachel.

 • Hi-Flame AME8 (hoog)
  Hi-Flame AME8 (hoog)

  eze strakke, rechtaardige houtkachel onderscheidt zich door het grote glasoppervlak aan de voorzijde, maar ook aan de zijkanten. Een unieke kachel, waarbij het vlammenspel uit alle hoeken zichtbaar is. Een moderne kachel.

 • Hi-Flame AME 61LS houtbak
  Hi-Flame AME 61LS houtbak

  De AME61 moderne houtkachel voldoet aan in ieder geval de eigenschap van een duidelijk en groot vlambeeld. Panoramisch. Daarbij een niet te robuust formaat, passend in de modern ingerichte woonkamer.

 • Hi-Flame AME 61-LD dicht
  Hi-Flame AME 61-LD dicht

  De AME61 moderne houtkachel voldoet aan in ieder geval de eigenschap van een duidelijk en groot vlambeeld. Panoramisch. Daarbij een niet te robuust formaat, passend in de modern ingerichte woonkamer. Een designkachel in vier uitv

 • Hi-Flame AME 61T: op voetstuk
  Hi-Flame AME 61T: op voetstuk

  De AME61 moderne houtkachel voldoet aan in ieder geval de eigenschap van een duidelijk en groot vlambeeld. Panoramisch. Daarbij een niet te robuust formaat, passend in de modern ingerichte woonkamer. Een designkachel.

 • Hi-Flame AME 61-F,compact
  Hi-Flame AME 61-F,compact

  de AME61 moderne houtkachel voldoet aan in ieder geval de eigenschap van een duidelijk en groot vlambeeld. Panoramisch. Daarbij een niet te robuust formaat, passend in de modern ingerichte woonkamer. Een designkachel.

 • Hi-Flame AME 151
  Hi-Flame AME 151

  Een niet al te klassieke houtkachel. Breed toepasbaar en overal inzetbaar. De AME 151 past nauwgezet in deze omschrijving. Een praktische gietijzeren houtkachel. Met veel glas en veel vlam.

 • Hi-Flame AME 181
  Hi-Flame AME 181

  Een niet al te klassieke houtkachel. Maar wel klassiek. Breed toepasbaar en overal inzetbaar. Ideaal voor ruime kamers, die isolatie nog wat ontberen. De AME 181 Is compact, maar wel met een grote uitstraling en werkzaam leven.

 • Hi Flame AME 5i inbouw
  Hi Flame AME 5i inbouw

  Moderne inbouwhaarden kunnen buitengewoon fraai en efficient zijn. Dat bewijst de HiFlame AME 5i. Een prachtig vuurbeeld en een hoge efficiëntie, die niet onderdoet voor een vrijstaande kachel.

Erkend leerbedrijf
© 2013 - 2021 HoutkachelDirect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel