Traeger grillAfbeeldingsresultaat voor traeger logo

Houtpelletgrill

Het begon allemaal meer dan 30 jaar geleden in Mount Angel, daar vond Traeger de Oregon uit. dit is nog steeds de meestverkochte pelletgrill op de markt.  aangewakkerd door het idee van een innovator om zich te concentreren op het eten, en niet op de grill.
Vanaf dat bescheiden begin, werd een houtgestookte revolutie gelanceerd, die zich als een lopend vuurtje uitbreidde en uiteindelijk Traeger smeedde tot de nummer één verkopende houtpelletgrill ter wereld.
Het doel van Traeger is om continu te innoveren, met de ambitie om buitenkoken gemakkelijker en beter te proeven. Traeger grills helpen je minder tijd te besteden aan het verzorgen van de grill en meer tijd aan het samenbrengen van familie en vrienden om een ​​smaakvollere wereld te creëren.

Werking Traeger

Houtpelletgrills gebruiken een vijzel die de hardhoutpellets van de hopper naar de vuurpot onder de grill verplaats. Hoe hoger u de temperatuur insteld, hoe meer pellets in de vijzel worden gedaan. Als de vezels in de vuurpot zitten, onsteekt een hete staat al de pellets waardoor er een vuur onstaat. Daarna stookt een ventilator het vuur en creëert zo convectie warmte om uw eten gelijkmatig op de grill te koken. Er zit een lekbak boven de vuurpot, deze houdt de directe vlammer van uw eten af terwijl u etensdruppels opvangt om opflakkeringen te voorkomen. 

 

WiFIRE

Met de WiFIRE kan je barbecueën naar nieuwe hoogtes brengen. Met de WiFIRE kan je precies de status van je voedsel controleren en je kan ook de temperatuur van je barbecue overal en op elk moment aanpassen.
Je kan de Traeger app downloaden op je smarthphone om je barbecue met je smartphone te verbinden. En zo heb je een wereld van smaak letterlijk binnen handbereik.

Traeger series 

Timberline serie

Het hoogtepunt van buitenhuis koken kan je met de Timberline. Het prestatieverhogend ontwerp met een superieure structuur en beproefde technologie zorgen ervoor dat utelkena weer topprestatie kunt leveren bij het barbecueën.

Ironwood series

Ironwoord is de nieuwste model van Traeger! Kookkunsten zullen hoogtes bereieken dankzij de uiterst geavanceerde grill technologie en het superieur structureel ontwerp.

Pro series

De Pro series is werelds best verkopende hout pelletgrill, dankzij een klassiek ontwerp en zijn beproefde betrouwbaarheid.

Bekijk hieronder Houtpelletgrills van Traeger

 

 


 

 • Traeger Timberline 1300
  Traeger Timberline 1300
 • Traeger Timberline 850
  Traeger Timberline 850
 • Traeger ironwood 885
  Traeger ironwood 885
 • Traeger ironwood 650
  Traeger ironwood 650
 • Traeger pro 780
  Traeger pro 780
 • Traeger pro 575
  Traeger pro 575
Erkend leerbedrijf
© 2013 - 2021 HoutkachelDirect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel