Kratki houtkchel Afbeeldingsresultaat voor Kratki lgo

 

Alle gecreëerde projecten van Kratki voldoen aan de behoeften de klanten. Functionaliteit, hoge kwaliteit en redelijke prijs zijn de kenmerken die Kratki op de markt onderscheiden. Aandacht voor esthetiek en stijl stellen hun gebruikers in staat om interieurs willekeurig in te richten. Verbeelding is de enige barrière.

Geschiedenis

Ons bedrijf bestaat sinds 1998 op de Poolse markt, Kratki begon met het produceren van haardroosters. Tegenwoordig is Kratki een bekende en gerespecteerde fabrikant van accessoires voor open haarden, grills en open haarden. Door dynamische ontwikkeling, kwaliteit en duurzaamheid van producten, Is Kraktki bekend in de voorhoede van fabrikanten van open haarden in Europa.

Kwaliteit 

Door het directe contact met de eindklant en investering in productiefaciliteiten stellen Kratki in staat om de leidende positie in de industrie te verwerven. De hoge kwaliteit van Kratki producten en betaalbare prijzen wonnen al snel het vertrouwen van klanten. En voortdurend uit te breiden aanbod trok de aandacht van toekomstige handelspartners.

Ontwikkeling

De weg van een bijna garagebedrijf naar een bekende en gerespecteerde fabrikant was lang en niet altijd gemakkelijk. Het geeft Kratki echter veel voldoening en ze hebben veel geleerd. Tegenwoordig wordt het aanbod van Kratki regelmatig gepresenteerd op grote industriële evenementen en beurzen. Kratki heeft veel prestigieuze prijzen en onderscheidingen gewonnen. Door de industrie helemaal opnieuw te begrijpen, Kratki concentreert zich op de behoeften van de klant en snel te reageren op veranderingen in de markt.

Erkend leerbedrijf
© 2013 - 2024 HoutkachelDirect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel