Trimline (VH Helex) houtkachels 

Krachtig stoere haarden

De strakke toestellen passen door hun minimalistische uitstraling zowel in een modern als klassiek interieur. Of de haard nu voor een egaal wit gestucte muur komt te staan, of voor een schoonmetselwerk wand, in beide gevallen zal de kachel sfeervol tot zijn recht komen. En uiteraard is de kachel ook ontworpen om uw woning aangenaam te kunnen verwarmen.

Vakmanschap sinds 1963

Het familiebedrijf Helex BV is ruim 50 jaar actief in het ontwikkelen en fabriceren sfeer verhogende verwarmingsproducten.
Helex is in 1963 opgericht. Helex is oorspronkelijk begonnen als producent van openhaard componenten.
Inspelend op trends in de branche, waaronder de interesse voor duurzaamheid. De interesse voor duurzaamheid groeit snel. Helex is uitgegroeid tot een innovatief bedrijf met een compleet en uitgebalanceerd assortiment kachels, haarden en rookkanalen. Helex heeft ook verschillende noviteiten op haar naam staan.

Keurmerken

Helex ontwikkelt haar producten in een laboratorium waarna de toestellen door het keuringsinstituut van diverse keurmerken worden voorzien.
Een van de sterke punten van Helex is de controle over het traject van ontwikkeling tot verkoop.
Op deze manier kan Helex adequaat en snel inspelen op veranderende eisen op het gebied van milieu en wetgeving. De product van Helex zijn daarom volledig voorbereid op de toekomst en vriendelijk voor ons leefmilieu. Zo s het assortiment van Helex nu reeds geschikt voor de in 2020 verplicht gestelde Europese EcoDesign norm.

Helex houtkachel modellen

ModelAfmeting (hxbxd) (mm)Vermogen (kW)Rendement
  Woody Loft 6kW1065 x 538 x 4906 kW80%
Woody Air 6kW825 x 490 x 3936 kW80%
Woody Air 8kW925 x 600 x 3938 kW80%

 

  • Woody Loft 6kW
    Woody Loft 6kW

    TRIMLINE WOODY LOFT 6KW PELLETKACHELHet sierlijke ontwerp van de Helex Woody Loft is zoals de houtkachel uitvoering en heeft reeds vele positieve reacties gekregen. Het is dan ook niet voor niets een veel verkocht model!
    Daarom…

Erkend leerbedrijf
© 2013 - 2023 HoutkachelDirect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel