wood smoking chips

Artikel 1 van 6

wood smoking chips

Axtschlag Wood Smoking Chips zijn houten spaanders voor het op smaak brengen van het eten. Na het spoelen van de spaanders in water voor ongeveer. 30 minuten doe je gewoon een handvol chips in de gloeiende houtskool of in de rookkast wanneer je een gasgrill gebruikt. Een handjevol spaanders genereert rook gedurende ca. 10 minuten. 9 soorten puur hout en 3 speciale mengsels voldoen aan alle eisen voor een heerlijke BBQ. Geschikt voor vis, vlees, gevogelte en groenten.

voordelen

  • te gebruiken in alle grill en bbq apparaten en zelfs geschikt voor in een oven.
  • 100% puur hout
  • capaciteit grootte 1kg

 

beschikbare smaken

hickorydit is de amerikaanse bbq klassieker voor een rijke, pittige rook smaak met een vleugje bacon.   €8,99
cherryvoor een aangename milde fruitige rook smaak   €8,99
applede milde appel met een roodachtige gouden rookkleur en een zoete en fruitige smaak    €8,99
walnutcreeërt een peper en noten rook smaak, gaat goed samen met donker vlees    €8,99
alderideaal voor vis, deze krijgt hierdoor die typische goudbruine gerookte kleur     €7,49
birchcreeërt een milde zoete rook smaak    €7,49
beechhet meest gebruikte traditionele rook hout    €7,49
oakeen grote en sterke rook smaak, zoals de eik zelf    €7,49
plumde rijkste onder de fruit bomen, de pruimenboom, levert een echte fruitige smaak    €8,99
winevoor een culinaire grill en rook ervaring    €9,99
whiskyrook uw gerechten met een speciale whisky smaak    €9,99
strong beervoor een ialde grill en rook ervaring    €9,99
devil's smokespeciale mix van verschillende houtsoorten voor een heerlijke rooksmaak aan vlees.    €9,99

 

 

Erkend leerbedrijf
© 2013 - 2024 HoutkachelDirect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel