Houtkachels in Kampen

Ook in de omgeving van IJsselmuiden zoals Kampen en Zwolle plaatsen we met grote regelmaat houtkachels. We komen gratis en vrijblijvend bij u aan huis om u een advies te geven. Coen doet dit nadat we een afspraak hebben ingepland. Dit kan ook in de avonduren, indien Coen zijn agenda dat toe laat. We werken vanuit onze haarden-winkels in IJsselmuiden en Oldeberkoop.

Tevreden klanten in Kampen

Indien u onze reviews leest, kunt u zien wat andere klanten over ons schrijven. Hier kunt u natuurlijk zelf ook een review achterlaten.

Ons team doet er alles aan om het proces van begin tot het eind in goede banen te lijden. We werken voor het plaatsen van een rookkanaal en de houtkachel enkel met eigen personeel en huren geen ZZP'ers in. We vinden het belangrijk dat de klant 1 aanspreekpunt heeft en niet van het kastje naar de muur gestuurd wordt. Korte lijnen. 

We kunnen u helemaal ontzorgen van het begin tot het eind. We kunnen in overleg zelfs een stukadoor voor u regelen of een afbouwbedrijf die hele kastenwanden zou kunnen maken. Ontzorgen is in deze hectische wereld soms wel erg fijn :)

Houtkachel kopen in Kampen

Houtkachel Kampen?

U woont in Kampen en overweegt een houtkachel te kopen? Neem contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 16:00 uur

T. 038-2022455.
E. info@houtkacheldirect.nl

Voor dringende zaken buiten deze tijden kunt u bellen met 06-43994681 of 06-29450900. Bij storingen kunt u een mail sturen naar service@houtkacheldirect.nl.

 

Erkend leerbedrijf
© 2013 - 2023 HoutkachelDirect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel