Houtkachels in Kampen

Ook in Kampen plaatsen we veel haarden en kachels. We komen gratis aan huis om u een advies te geven. Coen doet dit nadat we een afspraak hebben ingepland. Dit kan ook in de avonduren, indien Coen zijn agenda dat toe laat. We werken vanuit onze winkel in IJsselmuiden en Oldeberkoop.

Tevreden klanten in Kampen

Indien u onze reviews leest, kunt u zien wat andere klanten over ons schrijven g.page/houtkacheldirect/review. Hier kunt u natuurlijk zelf ook een review achter laten. Ons team doet er alles aan om het proces van begin tot het eind in goede banen te lijden. We werken voor het plaatsen van een rookkanaal en de kachel enkel met eigen personeel en huren geen ZZP'ers in. We vinden het belangrijk dat de klant 1 aanspreekpunt heeft en niet van het kastje naar de muur gestuurd wordt. Korte lijnen. 

We kunnen u helemaal ontzorgen van het begin tot het eind. We kunnen in overleg zelfs een stukadoor voor u regelen of een afbouwbedrijf die hele kastenwanden zou kunnen maken. Ontzorgen is in deze hectische wereld soms wel erg fijn :)

 

Erkend leerbedrijf
© 2013 - 2022 HoutkachelDirect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel