Houtkachels in Kampen; warmte en gezelligheid

Welkom bij Houtkacheldirect.nl uit IJsselmuiden, gemeente Kampen. Als dé specialist in houtkachels bedienen wij graag onze Kamper klanten. Met een ruim assortiment aan houtkachels en haarden van diverse merken, zorgen wij voor elk type woonkamer en smaak een passende oplossing.

Houtkachel Kampen? Tel. 038-2022455 - E-mail: info@houtkacheldirect.nl

Ons uitgebreide aanbod omvat verschillende types houtkachels, waarbij zuinigheid en rendement hoog in het vaandel staan. Geniet van een aangename warmte en bespaar op energiekosten, terwijl de sfeervolle vlammen de koude winterdagen verdrijven. Op zoek naar een knusse toevoeging aan de woonkamer of een volwaardige verwarming? Houtkacheldirect.nl heeft de perfecte houtkachel voor u.

Een houtkachel voor uw woning in Kampen

Bij ons kunt u rekenen op een groot en mooi assortiment en eerlijke prijzen. Wij streven ernaar om houtkachels voor iedereen toegankelijk te maken, zodat ook u kunt genieten van de warmte en gezelligheid die een houtkachel biedt.

Wacht niet langer en kom langs bij onze vestiging in IJsselmuiden, net over de brug bij Kampen. Onze deskundige medewerkers staan klaar voor advies en om u te helpen bij het kopen van uw ideale houtkachel. Verrijk uw woonkamer met de charme van brandend en knisperend hout voor een knusse sfeer waar u het hele jaar door van geniet.

Rendement houtkachels

Een groot voordeel van het kopen van een houtkachel bij Houtkacheldirect.nl voor uw huis in Kampen is het rendement. Onze houtkachels zijn namelijk erg efficiënt en geven daardoor meer warmte af dan traditionele open haarden. Dit betekent dat u minder hout nodig heeft om uw huis te verwarmen en dat bespaart weer kosten! Bovendien zijn onze houtkachels voordelig geprijsd, zodat u niet te veel betaalt voor uw warmte en sfeer.

Heeft u vragen over onze houtkachels? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen op de website of neem contact met ons op. We helpen u graag verder bij het vinden van de perfecte houtkachel voor uw huis in Kampen.

Houtkachel advies aan huis in Kampen door Coen

Ook in de omgeving van IJsselmuiden zoals Kampen en Zwolle plaatsen we met grote regelmaat houtkachels. We komen gratis en vrijblijvend bij u aan huis om u een advies te geven. Coen doet dit nadat we een afspraak hebben ingepland. Dit kan ook in de avonduren, indien Coen zijn agenda dat toe laat.

We werken vanuit onze haarden-winkel in IJsselmuiden. Komt u uit de buurt, bezoek ons dan eens en bekijk ons ruime assortiment kachels of kom langs voor een persoonlijk advies.

Tevreden klanten in Kampen

Als u onze reviews leest, kunt u zien wat andere klanten uit Kampen over ons schrijven. Hier kunt u natuurlijk zelf ook een review achterlaten.

Ons team doet er alles aan om het proces van begin tot het eind in goede banen te leiden. We werken voor het plaatsen van een rookkanaal en de houtkachel in Kampen enkel met eigen personeel en huren geen ZZP'ers in. We vinden het belangrijk dat de klant 1 aanspreekpunt heeft en niet van het kastje naar de muur gestuurd wordt. Wij werken met korte lijnen. 

Houtkacheldirect ontzorgt van het begin tot het eind. We kunnen in overleg zelfs een stukadoor voor u regelen of een afbouwbedrijf die hele kastenwanden zou kunnen maken. Ontzorgen is in deze hectische wereld soms wel erg fijn :)

Houtkachel Kampen

Houtkachel in Kampen?

U woont in Kampen en overweegt een houtkachel te kopen? Neem contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 16:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 15:00 uur.

T. 038-2022455.
E. info@houtkacheldirect.nl

Bij storingen of dringende zaken kunt u een e-mail sturen naar service@houtkacheldirect.nl.

Erkend leerbedrijf
© 2013 - 2024 HoutkachelDirect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel