Vloerplaten in IJsselmuiden (nabij Kampen). Te versturen en af te halen.

Ons assortiment bestaat uit veel verschillende vloerplaten. O.A. vierkant, rechthoekig, druppelvloerplaat zijn een van de opties. De vloerplaat zijn in staal en in glas verkrijgbaar. 

Wij hebben diverse afmetingen zoals: 80x80, 80x60, 100x60. De stalen vloerplaten zijn gemaakt van 2 mm dik staal. de stalen vloerplaten zijn gepoedercoat. Één kant zwart en de andere kant grijs. 

Daarnaast hebben wij natuurlijk vloerplaten van glas. De vloerplaten zijn gemaakt van 6 mm dik glas en extra goed gehard in de fabriek, waardoor kans op breuken minimaal is. het assortiment van glazen vloerplaten bestaan O.A. uit: vloerplaat halfrond, druppel vloerplaat, ronde vloerplaat, vierkante vloerplaat, zes kantige vloerplaat. De randen van de vloerplaatsen zijn niet scherp, deze zijn netjes afgewerkt.    

Mocht u een maat willen welke afwijkt van de standaard maten, dan kunnen wij een prijs voor u opvragen bij de leverancier wat mogelijk is. 

Ook bij een pelletkachel kan een vloerplaat geleverd worden, maar dit is niet persé nodig. Als u een houtkachel hebt met een brandbare ondergrond, raden wij altijd een vloerplaat aan. Gebruikelijk is dat de vloerplaat een lengte heeft van de kachel met openstaande deur, dit omdat mocht er iets brandbaars uit de kachel vallen, dit altijd op de vloerplaat valt en zo heeft u het minste risico op een brandgat in de vloer.

Klik op het assortiment van de vloerplaten voor meer info.

 

Overzicht vloerplaat houtkachel

Erkend leerbedrijf
© 2013 - 2021 HoutkachelDirect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel