ILD producten hebben een milieuvriendelijke verbranding en zijn gebouwd met solide oplossingen, die ervoor zorgen dat u jarenlang plezier heeft van de kachel. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en vereisen minimaal onderhoud.

ILD houkachels zijn ontwikkeld door de Jøtul group. ILD zijn betaalbare producten gemaakt van plaatstaal. De contructie en techniek is gebaseerd op 160 jaar ervaring in de ontwikkeling op houtkachels.

Waarom kiezen voor een ILD?

- De verbrandingskamer heeft een massieve ovenbodem gemaakt van gietijzer.
- Makkelijk te installeren in een kleine ruimte.
- Het glas blijft schoon van roet en deeltjes dmv luchtzuivering.
- Verborgen asoplossing.
- Brandplaten van vermiculiet.
- 5 jaar garantie.

 

 • ILD 7 Eco AP
  ILD 7 Eco AP

  ILD 7 ECO APDe ILD 7 heeft een mooi en slank silhouet en ik de kleinste uit de ILD serie. Hij heeft een kleine maar efficiënte verbrandingskamer. De details zijn doordacht bijv. de handgreep die aansluit op de mallen,…

  € 1.995,00
 • ILD 8 Eco AP
  ILD 8 Eco AP

  ILD 8 ECO De ILD 8 is gebaseerd op dezelfde uitstraling als de ILD 7. Dankzij het glas aan de drie zijden kan je genieten van een mooi vuurspel. Ook deze kachel is eenvoudig in gebruik.

  Adviesprijs:
  ILD 8 evo: €…

  € 2.095,00
 • ILD 9 Eco AP
  ILD 9 Eco AP

  ILD 9 ECODe ILD 9 past perfect in het interieur en neemt met slechts 5 cm tot de firewall niet veel ruimte in de kamer in beslag. J hebt een prachtig zicht op het vlammenspel.

  Adviesprijs:
  ILD 9 Eco: €…

  € 2.195,00
 • ILD 10 Evo AP
  ILD 10 Evo AP

  ILD 10 EVOGeniet van het mooie vlammenspel van de ILD 10. Het gebogen glas aan de voorkant en het smalle zijglas aan elke kant zorgen voor een goed zicht op het vuur. Onder de kachel vind je een opbergruimte die je ook kan…

  € 2.295,00
Erkend leerbedrijf
© 2013 - 2024 HoutkachelDirect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel