Pure power pelletkorrels

Pure Power is een groothandel in houtpellets en staat voor hoge service en een stabiel aanbod van duurzame houtpellets van hoge kwaliteit. Pure Power werkt B2B in Nederland, België en Noordwest Duitsland.

Gezien de huidige energieprijzen is substitutie van bijvoorbeeld aardgas door houtpellets voor vele bedrijven voordelig (ook zonder subsidies). Pure Power levert aan een selecte groep wederverkopers pellets in 15kg Pure Power zakken voor de particuliere sector.

Via onderstaande link kunt u de pellets rechtstreeks bestellen bij de leverancier, maar informeer vooral ook even naar de prijzen welke wij hanteren voor deze pellets.

Via onderstaande link kunt u deze bekijken en bestellen en bij gebruik van kortingscode HD8271 krijgt u bovendien € 5,00 korting op uw bestelling. Gratis thuisbezorgd! Informeer ook even bij ons welke prijzen we hier hanteren. Wellicht scheelt het :)

https://www.onlinehoutpellets.nl/

Houtpellets, pellets, de beste kwaliteit bij onlinehoutpellets.nl

  • Pelletkorrels Pure Power
    Pelletkorrels Pure Power

    Pure power pelletkorrels

    Pure Power is een groothandel in houtpellets en staat voor hoge service en een stabiel aanbod van duurzame houtpellets van hoge kwaliteit. Pure Power werkt B2B in Nederland, België en Noordwest…

Erkend leerbedrijf
© 2013 - 2024 HoutkachelDirect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel