Trimline Woody Loft pelletkachel

Sierlijk ontwerp

De Trimline Woody Grid is in de houtkachel uitvoering erg populair. Wat de pellet versie uniek maakt, is het compacte ontwerp waarbij dik staal en de natuurlijke eikenhouten voet voor een mooie visuele balans zorgt. Het onderstel van deze kachel is in verschillende ontwerpen te verkrijgen. Behalve hout zijn er ook 3 onderstellen verkrijgbaar in staal.

 

 

Deze pelletkachel verwarmt de ruimte op een prettige wijze. Als de pelletbunker eenmaal gevuld is met houtpellets is de bediening gemakkelijk met de meegeleverde afstandsbediening, die ook als kamerthermostaat dient. Door de gehanteerde hoogwaardige techniek en de geïsoleerde verbrandingskamer verloopt de verbranding optimaal. Dit zorgt voor een lage emissie en een zeer hoog rendement. De Trimline Woody Loft pelletkachel is zeer stil door het gebruik van een natuurlijke convectieluchtstroom. De rookgasafvoer kan boven en aan de achterzijde worden aangesloten. Via een buitenluchtaansluiting kan deze pelletkachel de verse verbrandingslucht direct naar buiten halen. 

 

Keurmerken

Trimline ontwikkelt haar producten in een laboratorium waarna de toestellen door het keuringsinstituut van diverse keurmerken worden voorzien. Één van de sterke punten van Trimline is de controle over het traject van ontwikkeling tot verkoop.
Op deze manier kan Trimline adequaat en snel inspelen op veranderende eisen op het gebied van milieu en wetgeving. De producten van Trimline zijn daarom volledig voorbereid op de toekomst en vriendelijk voor ons leefmilieu. Zo is het assortiment van Trimline nu reeds geschikt voor de in 2023 verplicht gestelde Europese EcoDesign norm.

Trimline pelletkachel modellen

ModelAfmeting (hxbxd) (mm)Vermogen (kW)Rendement
  Woody Loft 6 kW1065 x 538 x 4906 kW80%

 

 • -18%

  Trimline Woody Loft 6 kW pelletkachel
  Trimline Woody Loft 6 kW pelletkachel

  TRIMLINE WOODY LOFT 6KW PELLETKACHELHet sierlijke ontwerp van de Trimline Woody Loft is zoals de houtkachel uitvoering en heeft reeds vele positieve reacties gekregen. Het is dan ook niet voor niets een veel verkocht model!
  Daarom…

  € 4.675,00 € 3.850,00
Erkend leerbedrijf
© 2013 - 2024 HoutkachelDirect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel