Dubbelwandige kachelpijpen van RVS

HoutkachelDirect levert alle mogelijke dubbelwandige kachelpijpen en toebehoren. Deze zijn gemaakt van RVS.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een kachelpijp. Wij leveren zowel dubbelwandig als zowel enkelwandige buizen van topkwaliteit. We gaan voor veiligheid en kwaliteit. Voor het dubbelwandige systeem werken we met Thermovast. 3,5 cm isolatie en 30 jaar garantie en de enige buis in NL met KOMO keur. Andere merken buis op aanvraag, maar leveren geen buis die van mindere kwaliteit is. Een houtkachel stoken moet veilig gebeuren. in principe hebben we alle materialen hier op voorraad in ons eigen magazijn, of dit is snel te leveren.

Conform bouwbesluit moet ELK kanaal afgetimmerd worden. Wat een ander ook beweert, dit is en blijft de regel. 

offerte houtkachel aanvragen

 

LET OP!!

Dubbelwandige rookkanalen moeten verplicht een Nederlandse NEN 6062 keuring hebben. Buitenlandse keuringen worden niet geaccepteerd. U loopt vervolgens het risico dat uw verzekering niet tot uitkering overgaat.

Goedkope dubbelwandige rookkanalen worden via internet aangeboden, maar deze hebben allemaal een buitenlands keurmerk en mogen volgens het bouwbesluit niet worden toegepast.

Alle rookkanalen die in Nederland geplaatst worden moeten door TNO-bouw afdeling “Centrum voor Brandveiligheid” zijn beproefd volgens “Beproevingmethode van de brandveiligheid van het dubbelwandig schoorsteensysteem”. Ze moeten voldoen aan NEN 6062 en moeten zijn goedgekeurd.

 

Meer informatie over waaraan een rookkanaal moet voldoen.

Erkend leerbedrijf
© 2013 - 2024 HoutkachelDirect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel