Trimline Fires houtkachels (vh Helex)

Krachtig stoere haarden

De strakke toestellen passen door hun minimalistische uitstraling zowel in een modern als klassiek interieur. Of de haard nu voor een egaal wit gestucte muur komt te staan, of voor een schoonmetselwerk wand, in beide gevallen zal de kachel sfeervol tot zijn recht komen. En uiteraard is de kachel ook ontworpen om uw woning aangenaam te kunnen verwarmen.

Vakmanschap sinds 1963

Het familiebedrijf Trimline fires is ruim 50 jaar actief in het ontwikkelen en fabriceren sfeer verhogende verwarmingsproducten.
Trimline is in 1963 opgericht. trimline fires is oorspronkelijk begonnen als producent van openhaard componenten.
Inspelend op trends in de branche, waaronder de interesse voor duurzaamheid. De interesse voor duurzaamheid groeit snel. Trimline is uitgegroeid tot een innovatief bedrijf met een compleet en uitgebalanceerd assortiment kachels, haarden en rookkanalen. Trimline fires heeft ook verschillende noviteiten op haar naam staan.

Keurmerken

Trimline ontwikkelt haar producten in een laboratorium waarna de toestellen door het keuringsinstituut van diverse keurmerken worden voorzien.
Een van de sterke punten van Trimline is de controle over het traject van ontwikkeling tot verkoop.
Op deze manier kan Trimline adequaat en snel inspelen op veranderende eisen op het gebied van milieu en wetgeving. De producten van Trimline fires zijn daarom volledig voorbereid op de toekomst en vriendelijk voor ons leefmilieu. Zo s het assortiment van trimline nu reeds geschikt voor de in 2020 verplicht gestelde Europese EcoDesign norm.

 Trimline fires houtkachel modellen

ModelAfmeting (hxbxd) (mm)Vermogen (kW)Rendement
   Trimline Woody Loft 6kW1065 x 538 x 4906 kW80%
Trimline Woody Air 6kW825 x 490 x 3936 kW80%
Trimline Woody Air 8kW925 x 600 x 3938 kW80%

 

 • Woody Air 6 kW
  Woody Air 6 kW

  TIMLINE WOODY AIR 6KW HOUTKACHELDe Woody Air is een onderhoudvriendlijke kachel met een wand dikte van maar liefst 5mm. Het verschil daarentegen zit in het feit dat de Air uitvoering voorzien is van een convectie ruimte rond het…

 • Woody Air 8kW
  Woody Air 8kW

  TRIMLINE WOODY AIR 8KW HOUTKACHELDe Woody Air is een onderhoudvriendlijke kachel met een wand dikte van maar liefst 5 mm. Het verschil daarentegen zit in het feit dat de Air uitvoering voorzien is van een convectie ruimte rond het…

 • Woody Loft 6kW
  Woody Loft 6kW

  TRIMLINE WOODY LOFT 6KW HOUTKACHELHet design van Woody Loft is gebaseerd op rust, ritme en symmetrie. Het kleurgebruik is ingetogen en de materialen die worden gebruikt zijn puur. De door Wolterinck Design Studio ontworpen…

Erkend leerbedrijf
© 2013 - 2022 HoutkachelDirect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel