Offerte aanvragen / Lopende acties

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt een houtkachelpelletkachel of haard online bestellen of onze showroom bezoeken en u vrijblijvend laten adviseren over de mogelijkheden. Wij kunnen uw houtkachel compleet installeren met rookkanaal, vloerplaat, dakdoorvoer en alle andere houtkachel onderdelen. Wij plaatsen houtkachels in heel Nederland. U kunt de installatie ook zelf uitvoeren. Meer informatie over de levering, betaling, garantie e.d.

Spetterende nieuwe actie vanaf 31 augustus 2018:

- Bij aankoop van een vrijstaande houtkachel vanaf € 1.000,= krijgt u een vloerplaat (uit eigen collectie), een rozet en 2 meter schuifpijp 150 of 130 mm tot aan het plafond gratis. Andere diameters alleen op aanvraag. Deze actie geldt niet voor de opruimingsmodellen.

- Bij nieuwe aanvragen een korting van 10 % op het RVS dubbelwandig rookkanaal van het Nederlandse merk Thermovast met 3,5 cm isolatie en KOMO keur.

- Bij nieuwe aanvragen voor renovatie van uw kanaal met een flexibele voering van RVS van een Nederlandse fabrikant, krijgt u 10 % korting op de RVS materialen.

Actie is geldig tot en met 31 oktober, dat is tenslotte de woonmaand.

Geldig bij aankopen in de winkel en ook geldig bij aanvragen via onze website.

Let wel: Op al onze offertes zijn de Metaalunievoorwaarden van toepassing. Deze kunt u naar wens toegezonden krijgen. Of via de mail of anders via de post.

Contactformulier/ Offerte aanvraag

Vermeld graag uw woonplaats en datgene waarin u geïnteresseerd bent.

Erkend leerbedrijf
© 2013 - 2018 HoutkachelDirect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel