Offerte aanvragen / Lopende acties

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt een houtkachelpelletkachel of haard online bestellen of onze showroom bezoeken en u vrijblijvend laten adviseren over de mogelijkheden. Wij kunnen uw houtkachel compleet installeren met rookkanaal, vloerplaat, dakdoorvoer en alle andere houtkachel onderdelen. Wij plaatsen houtkachels in heel Nederland. U kunt de installatie ook zelf uitvoeren. Meer informatie over de levering, betaling, garantie e.d.

Spetterende nieuwe actie vanaf 1 april 2019:

Bij aankoop van een houtkachel met een minimale consumentenprijs van € 1500,00, krijgt u of een gratis vloerplaat (glas of staal) uit onze collectie en een 2 mm schuifpijp met rozet gratis. Dit geldt voor kachels met een rookgasafvoer van 130 of 150 mm.

Actie is geldig tot en met 31 mei 2019.

Geldig bij aankopen in de winkel en ook geldig bij aanvragen via onze website.

Let wel: Op al onze offertes zijn de Metaalunievoorwaarden van toepassing. Deze kunt u naar wens toegezonden krijgen. Of via de mail of anders via de post.

Typefouten in offertes of foutieve prijzen kunnen voorkomen en indien dit gebeurt, kunnen we afwijken van de aangeboden prijs. Soms kan dit in uw voordeel zijn en soms in uw nadeel. Wij vragen uw begrip hiervoor. Waar mensen werken, worden nu eenmaal fouten gemaakt. Dus graag uw offerte goed controleren.

Indien er consumenten prijswijzigingen plaats vinden tijdens de looptijd van de offerte, worden deze alsnog doorgevoerd in de aangeboden offerte indien er nog geen akkoord is gegeven op de offerte. Indien er al wel een akkoord is gegeven, telt de oude prijs op de offerte, mits de afname binnen een jaar na akkoord plaats vindt.

Speciaal maatwerk kan derhalve niet retour. In sommige gevallen kunnen we hier van af wijken als het een gangbaar model is. Vraag ons naar de voorwaarden.

U dient uw schoorsteen voorafgaande plaatsing van een flexibel kanaal door een erkende schoorsteen veger te laten controleren op diameter en te laten vegen. Dit kunnen wij eventueel ook voor u regelen. We werken nauw samen met een aantal erkende schoorsteenvegers.

Een rookkanaal kunnen we ook voor u uit laten boren als de diameter echt te klein is. Dit laten we uitvoeren door een erkend bedrijf welke hier in gespecialiseerd is. Wilt u hiervoor een offerte, dan kunt u deze per mail aan vragen. Dit kan enkel als het een geheel gemetseld kanaal is. Zij voorzien de schoorsteen dan gelijk van een nieuw flexibel dubbelwandig kanaal, waardoor u gelijk weer jarenlang bewust en goed kan stoken.

Indien we door omstandigheden op dag van afspraak het kanaal of kachel niet kunnen plaatsen, dan worden deze uren van deze dag extra in rekening gebracht.

Contactformulier/ Offerte aanvraag

Vermeld graag uw woonplaats en vooral de kachel of iets anders waarin u geïnteresseerd bent.

Erkend leerbedrijf
© 2013 - 2019 HoutkachelDirect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel