Offerte aanvragen / Lopende acties

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt een houtkachelpelletkachel of haard online bestellen of onze showroom bezoeken op afspraak en u vrijblijvend laten adviseren over de mogelijkheden. Wij kunnen uw houtkachel compleet installeren met rookkanaal, vloerplaat, dakdoorvoer en alle andere houtkachel onderdelen. Wij plaatsen houtkachels in heel Nederland en soms ook in België of Duitsland. Meer informatie over de levering, betaling, garantie e.d. Voor Hout CV en Pelletkachels gelden andere principes.

 

Actie tot en met 31 december 2021:

Bij aankoop van een vrijstaande houtkachel, bij onze vestiging in IJsselmuiden, voor binnen met een minimale bruto consumentenprijs van € 1000,00, krijgt u een 2 mm schuifpijp van 2 meter lengte met een rozet voor aan het plafond gratis. Dit geldt voor kachels met een rookgasafvoer van 130 of 150 mm. 

Tevens bij elke aankoop van een houtkachel uit ons assortiment een gratis vochtmeter t.w.v. € 59,00 (op=op). Geldig bij aankopen in de winkel en ook geldig bij aanvragen via onze website.

 

Beste mensen,

Het coronavirus houdt ons nog steeds bezig en ook wij volgen het nieuws nog steeds op de voet. We kunnen er met z’n allen niet omheen en moeten derhalve ook de nodige maatregelen nemen en we houden de voorgeschreven richtlijnen van het RIVM dan ook nauwlettend in de gaten.

Wat betekent dat voor u en ons en onze afspraken welke we eventueel met elkaar hebben.

De veiligheid voor ons en onze mensen hebben de hoogste prioriteit. We willen ook uw gezondheid niet in gevaar brengen.

Daarom zijn wij genoodzaakt om enkele maatregelen te nemen die dat dan ook waarborgt.

  1. Indien u van plan bent om 1 van onze showrooms te bezoeken, bedenk u dan eerst even of u geen ziekteverschijnselen hebt. We schudden geen handen, maar heten u natuurlijk wel van harte welkom. Koffie staat klaar.
  2. Indien u zich niet lekker voelt, hetzij verkouden, keelpijn, koorts of hoesten. Geeft u dat dan tijdig bij ons aan, zodat we een eventuele afspraak kunnen verzetten naar een later tijdstip. U kunt natuurlijk ook zelf de afspraak verzetten.
  3. Houdt u aan de afstand van circa 1,5 meter tot onze medewerkers. Dat waarborgt een klein stukje zekerheid. We stellen dat zeer op prijs. 
  4. Een afspraak maken in onze winkel is nu nog steeds noodzakelijk. Neem gerust contact op om een tijdstip vast te zetten. In principe werken we met tijdsblokken van een uur en deze kunt u reserveren. ook wel fijn dat u niet hoeft te wachten als u onze winkel bezoekt. 

Wij danken u voor de medewerking.

Het voltallige team van Houtkacheldirect.

Let wel: Op al onze offertes zijn de Metaalunievoorwaarden van toepassing. Deze kunt u naar wens toegezonden krijgen. Of via de mail of anders via de post.  Onze overige bepalingen kunt u hier lezen.

* uitgezonderd de hybride kachels. 

Contactformulier/ Offerte aanvraag

Vermeld graag uw woonplaats en vooral de kachel of iets anders waarin u geïnteresseerd bent.

Vernieuwen
Erkend leerbedrijf
© 2013 - 2021 HoutkachelDirect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel