Offerte aanvragen / Lopende acties

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt een houtkachelpelletkachel of haard online bestellen of onze showroom bezoeken op afspraak en u vrijblijvend laten adviseren over de mogelijkheden. Wij kunnen uw houtkachel compleet installeren met rookkanaal, vloerplaat, dakdoorvoer en alle andere houtkachel onderdelen. Wij plaatsen houtkachels in heel Nederland en soms ook in België of Duitsland. Meer informatie over de levering, betaling, garantie e.d. Voor Hout CV en Pelletkachels gelden andere principes.

 

Actie tot en met 31 augustus 2022:

Bij aankoop van een vrijstaande houtkachel, bij onze vestiging in IJsselmuiden, voor binnen met een minimale bruto consumentenprijs van € 1000,00, krijgt u een 2 mm schuifpijp van 2 meter lengte met een rozet voor aan het plafond gratis. Dit geldt voor kachels met een rookgasafvoer van 130 of 150 mm. Tevens op een  bijpassende vloerplaat uit ons assortimnet 50% korting. Is dat geen mooie deal? 

 

Let wel: Op al onze offertes zijn de Metaalunievoorwaarden van toepassing. Deze kunt u naar wens toegezonden krijgen. Of via de mail of anders via de post.  Onze overige bepalingen kunt u hier lezen.

* uitgezonderd de hybride kachels. 

Contactformulier/ Offerte aanvraag

Vermeld graag uw woonplaats en vooral de kachel of iets anders waarin u geïnteresseerd bent.

Vernieuwen
Erkend leerbedrijf
© 2013 - 2022 HoutkachelDirect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel