Offerte aanvragen / Lopende acties

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt een houtkachelpelletkachel of haard online bestellen of onze showroom bezoeken en u vrijblijvend laten adviseren over de mogelijkheden. Wij kunnen uw houtkachel compleet installeren met rookkanaal, vloerplaat, dakdoorvoer en alle andere houtkachel onderdelen. Wij plaatsen houtkachels in heel Nederland en soms ook in België of Duitsland. Meer informatie over de levering, betaling, garantie e.d.

Wegens succes is onze spetterde actie verlengd:

Bij aankoop van een vrijstaande houtkachel voor binnen met een minimale bruto consumentenprijs van € 1250,00, krijgt u of een gratis vloerplaat (glas of staal) uit onze collectie en een 2 mm schuifpijp met rozet gratis. Dit geldt voor kachels met een rookgasafvoer van 130 of 150 mm. Bij andere diameters krijgt u enkel een vloerplaat cadeau.

Actie is geldig tot en met 31 december 2019.

Geldig bij aankopen in de winkel en ook geldig bij aanvragen via onze website.

Let wel: Op al onze offertes zijn de Metaalunievoorwaarden van toepassing. Deze kunt u naar wens toegezonden krijgen. Of via de mail of anders via de post.

Een opname aan huis is ook mogelijk indien onze planning dit toe laat. Indien u al een offerte van ons heeft en de maatvoering wijkt af van de offerte na inspectie op locatie, dan wordt de offerte opnieuw aangepast en u toegestuurd. Er vindt sowieso na elke plaatsing een nacalculatie plaats en dit kan door omstandigheden op locatie zo uit vallen dat er extra materiaalkosten bij komen. Er kan een balk in de weg zitten, waardoor ze hieromheen moeten met de buis. Uit een tekening kunnen we veel uithalen, maar soms is de praktijk toch anders en past het niet zoals begroot.

Typefouten in offertes of foutieve prijzen kunnen voorkomen en indien dit gebeurt, kunnen we afwijken van de aangeboden prijs. Soms kan dit in uw voordeel zijn en soms in uw nadeel. Wij vragen uw begrip hiervoor. Waar mensen werken, worden nu eenmaal fouten gemaakt. Dus graag uw offerte goed controleren.

Indien er consumenten prijswijzigingen plaats vinden tijdens de looptijd van de offerte, worden deze alsnog doorgevoerd in de aangeboden offerte indien er nog geen akkoord is gegeven op de offerte. Indien er al wel een akkoord is gegeven, telt de oude prijs op de offerte, mits de afname binnen een jaar na akkoord plaats vindt.

Speciaal maatwerk kan derhalve niet retour. In sommige gevallen kunnen we hier van af wijken als het een gangbaar model is. Vraag ons naar de voorwaarden.

U dient uw schoorsteen voorafgaande plaatsing van een flexibel kanaal door een erkende schoorsteen veger te laten controleren op diameter en te laten vegen. Dit kunnen wij eventueel ook voor u regelen. We werken nauw samen met een aantal erkende schoorsteenvegers.

Een rookkanaal kunnen we ook voor u uit laten boren als de diameter echt te klein is. Dit laten we uitvoeren door een erkend bedrijf welke hier in gespecialiseerd is. Wilt u hiervoor een offerte, dan kunt u deze per mail aan vragen. Dit kan enkel als het een geheel gemetseld kanaal is. Zij voorzien de schoorsteen dan gelijk van een nieuw flexibel dubbelwandig kanaal, waardoor u gelijk weer jarenlang bewust en goed kan stoken.

Indien we door omstandigheden op dag van afspraak het kanaal of kachel niet kunnen plaatsen, dan worden deze uren van deze dag extra in rekening gebracht.

Contactformulier/ Offerte aanvraag

Vermeld graag uw woonplaats en vooral de kachel of iets anders waarin u geïnteresseerd bent.

Erkend leerbedrijf
© 2013 - 2020 HoutkachelDirect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel