Offerte aanvragen / Lopende acties

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt een houtkachelpelletkachel of haard online bestellen of onze showroom bezoeken en u vrijblijvend laten adviseren over de mogelijkheden. Wij kunnen uw houtkachel compleet installeren met rookkanaal, vloerplaat, dakdoorvoer en alle andere houtkachel onderdelen. Wij plaatsen houtkachels in heel Nederland en soms ook in België of Duitsland. Meer informatie over de levering, betaling, garantie e.d. Voor Hout CV en Pelletkachels gelden andere principes.

In verband met ons 10 jarig bestaan hebben we nu een spetterende actie tot en met 31 december: 

Bij aankoop van een vrijstaande houtkachel, bij onze vestiging in IJsselmuiden, voor binnen met een minimale bruto consumentenprijs van € 1000,00, krijgt u of een gratis vloerplaat (glas of staal) uit onze collectie en een 2 mm schuifpijp met rozet gratis. Dit geldt voor kachels met een rookgasafvoer van 130 of 150 mm. Bij andere diameters krijgt u enkel een vloerplaat cadeau.

Tevens bij elke aankoop van een houtkachel uit ons assortiment een mooie rubberen houtmand cadeau t.w.v. € 49,00 (op=op) Geldig bij aankopen in de winkel en ook geldig bij aanvragen via onze website.

 

Verder geldt op de gehele collectie van 1 oktober tot en met 31 december een korting van 10%. (behalve op de reeds in de aanbieding zijnde kachels *). Het is tenslotte feest in IJsselmuiden. Ook op het buitenleven assortiment van The Bastard en Traeger pellet smokers.  Waarbij het bijzondere is dat bij aankoop van een nieuwe kachel in onze winkel in IJsselmuiden van 1 oktober tot en met 31 december, u kans maakt op een Bastard Urban Large complete. 

Uw aankoop wordt geregistreerd en op 31 december wordt er via een trekking de Bastard verloot. Niet geldig op reeds gedane aankopen en plaatsing dient plaats te vinden vóór 1 april 2021. 

Beste mensen,

Het coronavirus grijpt op dit moment om ons heen en houdt de gemoederen flink bezig, Ook wij volgen het nieuws op de voet. We kunnen er met z’n allen niet omheen en moeten derhalve ook de nodige maatregelen nemen en we houden de voorgeschreven richtlijnen van het RIVM dan ook nauwlettend in de gaten.

Wat betekent dat voor u en ons en onze afspraken welke we eventueel met elkaar hebben.

De veiligheid voor ons en onze mensen hebben de hoogste prioriteit. We willen ook uw gezondheid niet in gevaar brengen.

Daarom zijn wij genoodzaakt om enkele maatregelen te nemen die dat dan ook waarborgt.

  1. Indien u van plan bent om 1 van onze showrooms te bezoeken, bedenk u dan eerst even of u geen ziekteverschijnselen hebt. We schudden geen handen, maar heten u natuurlijk wel van harte welkom. Koffie staat klaar.
  2. Indien u zich niet lekker voelt, hetzij verkouden, keelpijn, koorts of hoesten. Geeft u dat dan tijdig bij ons aan, zodat we een eventuele afspraak kunnen verzetten naar een later tijdstip. U kunt natuurlijk ook zelf de afspraak verzetten.
  3. Houdt u aan de afstand van circa 1,5 meter tot onze medewerkers. Dat waarborgt een klein stukje zekerheid. We stellen dat zeer op prijs. 

Wij danken u voor de medewerking.

Het voltallige team van Houtkacheldirect.

Let wel: Op al onze offertes zijn de Metaalunievoorwaarden van toepassing. Deze kunt u naar wens toegezonden krijgen. Of via de mail of anders via de post.  Onze overige bepalingen kunt u hier lezen.

* uitgezonderd de hybride kachels. 

Contactformulier/ Offerte aanvraag

Vermeld graag uw woonplaats en vooral de kachel of iets anders waarin u geïnteresseerd bent.

Vernieuwen
Erkend leerbedrijf
© 2013 - 2020 HoutkachelDirect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel