Reny houtkachels

Reny is een Nederlands familiebedrijf uit Brabant. Alle modellen worden zelf ontworpen, geproduceerd en ontwikkeld. Ze gebruiken de modernste machines zodat ze de kwaliteit, service en garantie kunnen garanderen.

In 1975 heeft Reny zich gespecialiseerd in houthaarden. Later zijn daar de houtkachels aan toegevoegd. Ze hebben een breed assortiment die bestaat uit inzet- en vrijstaande kachels. Ze hebben veel ervaring in het ontwikkelen en maken van houtgestookte haarden. Ze hebben daarom ook een hoog afwerkingsniveau en een hoog rendement.
Ze zijn voortdurend op zoek naar nieuwe en verbeterde technieken.

                                                                                                                

RENY - Houtkachels en houthaarden is een familiebedrijf

 

ModelAfmetingen (hxbxd) (mm)  Vermogen (kW)Rendement
Retro L800 x 544 x 4147 - 9 kW79,20%
Retro XL800 x 644 x 4147 - 9 kW79,10%
Retro XXL800 x 744 x 4147 - 9 kW78,40%

 

De Reny Retro L, XL en XXL zijn leverbaar in de kleuren zwart en antraciet. Ook is het mogelijk om ze van speksteen te voorzien in de kleuren zwart en antraciet. Alle 3 de kachels zitten in het hoogste rendementsklasse. Namelijk klasse A.
Het is ook mogelijk om als extra accessoire vloerplaten mee te leveren.

Reny Retro - Kachelsenhaardenwinkel.nl

Bekijk de modellen van de Reny houtkachels met prijzen

Kijk voor de verschillende modellen + prijzen hieronder. Wij garanderen de laagste prijzen op onze houtkachels. Vraag vrijblijvend een offerte aan via de mail: info@houtkacheldirect.nl of kom voor een persoonlijk advies langs in onze winkel (klik op de onderstaande link voor de actuele openingstijden).

https://www.houtkacheldirect.nl/c-4301466/contact-openingstijden/

 • -15%

  Reny Retro L
  Reny Retro L

  RENY RETRO LDit tijdloze type kachel combineert strakke lijnen en vlakken, maar heeft toch een robuust uiterlijk. Wat ook een mooi gezicht geeft is dat er een houtopslag onder zit.
  De kachel kan voorzien worden (als extra optie)…

  € 1.650,00 € 1.402,50
 • Reny Retro XL
  Reny Retro XL

  RENY RETRO XLDit tijdloze type kachel combineert strakke lijnen en vlakken, maar heeft toch een robuust uiterlijk. Wat ook een mooi gezicht geeft is dat er een houtopslag onder zit.
  De kachel kan voorzien worden (als extra optie)…

  € 1.850,00
 • Reny Retro XXL
  Reny Retro XXL

  RENY RETRO XXLDit tijdloze type kachel combineert strakke lijnen en vlakken, maar heeft toch een robuust uiterlijk. Wat ook een mooi gezicht geeft is dat er een houtopslag onder zit.
  De kachel kan voorzien worden (als extra optie)…

  € 2.050,00
 • Reny Noest
  Reny Noest

  RENY NOESTHet model NOEST is een vrijstaande houtkachel met een stoere uitstraling. Het opvallende tijdloze ontwerp combineert strakke lijnen en vlakken met industriële accenten. Zo is het plaatmateriaal op de verbindingsnaden…

Erkend leerbedrijf
© 2013 - 2024 HoutkachelDirect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel