Elektrische haard kopen bij Houtkacheldirect

Een elektrische haard met een levendig vlammenspel is tegenwoordig prima mogelijk. Met een elektrische haard creëert u sfeer in uw huiskamer. Bij haarden specialist HoutkachelDirect kunt u gemakkelijk een betaalbare elektrische haard kopen.

elektrische haard

 

Het grootste voordeel van een elektrische haard

Het grootste voordeel van een elektrische haard is dat u, in tegenstelling tot een gashaard, geen schoorsteen of rookkanaal nodig heeft. Slechts een stopcontact en u kunt genieten!

 

Ophangen of inbouwen?

Wilt u de haard in een hoek plaatsen, wilt u deze ophangen of wellicht inbouwen? Het aanbod van onze elektrische haarden is op ieder van deze mogelijkheden ingericht.

 

Brochures

Bekijk de brochures (PDF) voor meer inspiratie en informatie

elektrische haarden brochure  elektrische inbouwhaard brochure

>> VRAAG DIRECT UW PRIJS AAN <<

 

Elektrische haarden die warmte afgeven

Onze haarden hebben een verwarmend vermogen van 2KW. Hiermee kunt u niet uw huiskamer warm krijgen, maar het draagt zeker bij aan een prettige behaaglijkheid.

 

Bezoek onze showroom

Heeft u een elektrische haard gezien in de brochure die u aanspreekt? U kunt deze in het echt bekijken in onze showroom. In onze showroom ziet u het vlammenspel in het echt en kunt u de nieuwste haarden bekijken. Op deze wijze kunt u met een goed gevoel een haard kopen.

Erkend leerbedrijf
© 2013 - 2018 HoutkachelDirect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel