Elektrische haarden kopen bij Houtkacheldirect

Elektrische haarden met een levendig vlammenspel is tegenwoordig prima mogelijk. Met een elektrische haard creëert u sfeer in uw huiskamer. Bij haarden specialist HoutkachelDirect kunt u gemakkelijk een elektrische haard kopen.

elektrische haard kopen, elektrische haarden

 

Het grootste voordeel van een elektrische haard

Het grootste voordeel van een elektrische haard is dat u geen schoorsteen of rookkanaal nodig heeft in tegenstelling tot een gashaard. Slechts een stopcontact en u kunt genieten van uw elektrische haard!

 

Ophangen of inbouwen?

Wilt u de elektrische haard in een hoek plaatsen, wilt u deze ophangen of wellicht inbouwen? Het aanbod van onze elektrische haarden is op ieder van deze mogelijkheden ingericht.

 

Brochures elektrische haarden

Bekijk de brochures (PDF) voor meer inspiratie en informatie

elektrische haarden brochure  elektrische inbouwhaard brochure

>> VRAAG DIRECT UW PRIJS AAN <<

 

Elektrische haarden die wartme afgeven

Onze elektrische haarden hebben een verwarmend vermogen van 2KW. Hiermee kunt u niet uw huiskamer warm krijgen, maar het draagt zeker bij aan een prettige behaaglijkheid.

 

Bezoek onze showroom om een elektrische haard te kopen

Heeft u een elektrische haard gezien in de brochure die u aanspreekt? U kunt deze in het echt bekijken in onze showroom. In onze showroom ziet u het vlammenspel van een elektrische haard in het echt en kunt u de nieuwste haarden bekijken. Op deze wijze kunt u met een goed gevoel een elektrische haard kopen.

Aanbieding

Houtkachel 9,5 Kw Soapstone € 1.696,00 € 1.196,00
Erkend leerbedrijf
© 2013 - 2018 HoutkachelDirect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel