Xaralyn

Het merk Xaralyn staat voor kwaliteit en innovatie. Het voortdurend gebruik maken van nieuwe materialen en ontwikkelen van nieuwe productietechnieken heeft geleid tot een serie unieke producten. De lichtgewicht natuurstenen schouwen zijn naar wens te combineren met een keramische brander, een waterdamphaard of een elektrische haard. Elke schouw is met verschillende inzet haarden te combineren waardoor elke set volledig te personaliseren is.

Keramische brander van Xaralyn

De keramische brander van Xaralyn is uitgevoerd met een gepatenteerde keramische (poreuze) steen.

De brandvloeistof wordt volledig in de keramische steen geabsorbeerd. Zodra de brander opengezet wordt, zorgt het vrijkomende gas voor een rustige economische verbranding die tot 50% zuiniger is in vergelijking tot andere branders. De meest veilige manier van open vuur.

De verbranding is volkomen schoon. Door het ontbreken van rookgassen is er geen rookkanaal nodig waardoor de keramische brander in bijna elke ruimte geplaatst kan worden. De keramische branders zijn in alle testen als veiligste getest.

Een Xaralyn Top Flame haard 

Een Xaralyn Top Flame haard is een mooie en makkelijke oplossing om het effect van een open vuur te creëren. De haarden kunnen decoratief gebruikt worden, maar hebben ook een verwarmingstand.

De techniek van een Top Flame haard is vrij eenvoudig; lichtprojectie op een draaiende spil. In combinatie met houtstammetjes die mooi gloeien geeft dit een zeer realistisch vuurbeeld. De meeste haarden hebben verschillende licht en warmte standen en zijn voorzien van een afstandsbediening.

Een Top Flame haard is volledig onderhoudsvrij. De haard is prima te gebruiken als bijverwarming. Als de haard enkel decoratief gebruikt wordt is het stroomverbruik te verwaarlozen.

Mystic Fire waterdamphaard

Vuur is fascinerend, maar mocht echt vuur nou niet mogelijk zijn dan biedt onze Mystic Fire waterdamphaard een zeer goed alternatief. Onze Mystic Fires maken gebruik van gewoon kraanwater. De fijne waterdamp, in combinatie met ligt, geeft het natuurlijke effect van een vlam.

De Mystic Fires MF17XX series zijn standaard voorzien van een realistiche houtset. Uiteindelijk kunt u hiermee eindeloos variëren.

 

De Xaralyn waterdamp haarden en de keramische branders zijn te zien op de onderstaande link.

https://www.houtkacheldirect.nl/c-3931449/waterdamp-bioethanol-haarden/

De XaralynTop Flame haarden zijn te zien op de onderstaande link.

https://www.houtkacheldirect.nl/c-3971252/xaralyn/

 

Wij garanderen de laagste prijzen op onze houtkachels. Vraag vrijblijvend een offerte aan via de mail: info@houtkacheldirect.nl of kom voor een persoonlijk advies langs in onze winkel (klik op de onderstaande link voor de actuele openingstijden).

https://www.houtkacheldirect.nl/c-4301466/contact-openingstijden/

 

Erkend leerbedrijf
© 2013 - 2024 HoutkachelDirect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel