Gietijzeren houtkachels van puur gietijzer

Gietijzeren houtkachel, houtkachel van gietijzerEen gietijzeren houtkachel bestaat uit verschillende onderdelen die worden gegoten in een ijzergieterij. Nadat de mal gemaakt is in fijnzand, wordt deze gevuld met vloeibaar gietijzer. Door het gebruik van mallen kunnen de onderdelen in bijna iedere vorm gegoten worden. Een gietijzeren kachel heeft geen kwetsbare lasnaden waardoor de kwaliteit uitstekend is. Bekijk ook onze andere houtkachels.

 

Een gietijzeren houtkachel kan tientallen jaren mee

 

Intensief gebruik van een houtkachel van gietijzer

Onze gietijzeren houtkachels zijn gemaakt om iedere dag te gebruiken. De onderstaande houtkachels zijn voorzien van gietijzeren vuurplaten rondom het vuur. Die zorgen voor een betere vergassing van het hout. Gietijzeren houtkachels zijn bestand tegen hoge temperaturen en kunnen bij goed gebruik tientallen jaren meegaan.

 

Keurmerk gietijzeren houtkachel

Onze houtkachels van gietijzer zijn voorzien van het keurmerk EN13240 en/ of CE toelating.

 

Prijzen gietijzeren houtkachels

Wij garanderen de laagste prijzen voor gietijzeren houtkachels van Nederland. ALTIJD de laagste prijs. Heeft u ergens anders dezelfde houtkachel goedkoper gezien? Wij bieden dezelfde prijs.

 

Assortiment houtkachels van gietijzer

Gietijzeren houtkachels zijn al tientallen jaren erg populair en blijven voor veel mensen het ultieme model om aangenaam in te stoken. Met vaak een boven- en achteraansluiting is het mogelijk om ze bijna overal in huis te plaatsen. Over het algemeen zijn de gietijzeren houtkachels klassiek vormgegeven, maar er zijn ook modellen die een strak en hedendaags uiterlijk hebben. Met een rendement van 75% behoudt u veel warmte en kunt u hier optimaal van genieten in combinatie van het oogstrelende vlammenspel. Dit zijn onze prachtige merkenDovreDruEotul, EfelMorso.

Erkend leerbedrijf
© 2013 - 2024 HoutkachelDirect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel