Pelletkachel kopen - scherpe prijzen pelletkachels

De pelletkachel is een type kachel waarin houtpellets (deze zien eruit als kleine brokjes) verbrand kunnen worden. De kachel doet denken aan een houtkachel vanwege de zichtbaarheid van het raam. Dit type kachel kan het beste alleen gebruikt worden voor het verbranden van houtpellets en niet voor andere soorten brandstof. Door alleen houtpellets te gebruiken, zal de pelletkachel minder snel onderhevig zijn aan slijtage en beter kunnen functioneren dan wanneer u verschillende soorten brandstof gebruikt. Wij leveren enkel pelletkachels van Nordic Fire en het 2e label van Nordic Fire Montraux. Dit vanwege hun superieure kwaliteit en bovendien zijn de Nordic Fire kachels fluisterstil en dat is ook heel wat waard.

 

Tijdelijk minimaal € 500,00 overheidssubsidie!

MAAK NU GEBRUIK VAN DEZE PELLETKACHEL ACTIE!

 

Hieronder de website van de overheid voor het aanvragen van subsidie voor het jaar 2019:

https://www.rvo.nl/node/255219 

Hier kunt ook de gewijzigde voorwaarden lezen betreffende de aanvraag:

https://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/investeringssubsidie-duurzame-energie-isde/gewijzigde-voorwaarden-1-januari-2018

Pelletkorrels kunnen wij natuurlijk ook leveren. De beste kwaliteit met de juiste codes voor de beste verbranding. Deze pelletkorrels bevatten erg weinig stof, dus een hoger rendement. Bij een pelletkachel van Nordic Fire is het van belang dat u enkel korrels van 100% naaldhout gebruikt. Indien u andere korrels gebruikt, vervalt de garantie op de kachel.

Via onderstaande link kunt u deze bekijken en bestellen en bij gebruik van kortingscode HD8271 krijgt u bovendien € 5,00 korting op uw bestelling. Gratis thuisbezorgd!!!!

https://www.onlinehoutpellets.nl/

Subsidieregeling pelletkachels

Met deze subsidie probeert de overheid duurzame energie te stimuleren vooral om de CO2 uitstoot te verminderen. Deze subsidie loopt tot eind 2020, maar jaarlijks is er tot 70 miljoen beschikbaar. De hoogte van de subsidie voor normale pelletkachels is € 50,00 per kW met een minimum subsidie van € 500,00. De hoogte voor cv pelletkachels is € 80,00 per kW met een minimum subsidie van € 1400,00

 

De nieuwe Natura pelletkachel van Nordic Fire

Bekijk hieronder de nieuwe Natura pelletkachel van Nordic Fire.

 

Download de Nordic Fire pelletkachel brochure (PDF)

 

Werking

De pelletkachel heeft een ingebouwd reservoir voor pellets. Deze worden hier vanuit door middel van een wormschroef mechanisch naar de vuurkorf vervoerd. Afhankelijk van warmte die nodig is, regelt de kachel de snelheid van aanvoer van pellets en de luchttoevoer. De rookgassen naar buiten geblazen door middel van een ventilator. De hedendaagse pelletkachel is uitgerust met een elektronisch regelsysteem. Dit zorgt ervoor dat het verbrandingsproces optimaal is. Hierdoor kan hij zeer schoon branden en een heel hoog rendement bereiken.

Pelletkachel installeren

Ons eigen team plaatst voor u de pelletkachel in een straal van maximaal 75 km rondom IJsselmuiden. Dit in verband met service en garantie.

Assortiment pelletkachels met prijzen

Bekijk hieronder ons aanbod en de prijzen.

Erkend leerbedrijf
© 2013 - 2020 HoutkachelDirect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel