Heerlijk koken het gehele jaar door.

Ontdek de eerlijke manier van roosteren, roken, slow cooking, (pizza) bakken en grillen. Alles kan tegenwoordig met de juiste apparatuur.

We leveren de mooiste apparatuur en kunnen u ook alle bijbehorende accessoires leveren en natuurlijk heerlijke sausen en rubs en ook geweldige pekel. Snuffel gerust eens op onze pagina's rond en bezoek ons eventueel in de winkel voor meer info betreffende outdoor cooking.

Want het is letterlijk mogelijk om het hele jaar door te koken op een mooie BBQ. Je maakt de heerlijkste gerechten in een handomdraai. Malse stukken vlees, vis of groente gerechten met een pure smaak welke je enkel kan bereiken in een BBQ. Met een superieure kwaliteit van houtskool en het juiste rookhout, zul je letterlijk versteld staan van het resultaat.

Oerkoken opnieuw uitgevonden.

Eten bereiden in een oven van klei deden we 3000 jaar geleden al. Deze oervorm van koken is de basis, maar dan op een zeer innovatieve manier. De unieke isolerende eigenschappen van The Bastard, de Grill Guru of de Primo, zijn ideaal om te slow cooken, warm of koud te roken of als steenoven te gebruiken voor een echte Italiaanse pizza, zodat u zich letterlijk in Italië waant.

 

Erkend leerbedrijf
© 2013 - 2024 HoutkachelDirect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel