Veelgestelde vragen over onze houtkachels

Bekijk hieronder veelgestelde vragen over onze houtkachels. Mocht uw vraag er niet tussen staan, neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Levering - ophalen of laten verzenden?

U kunt uw gewenste houtkachel afhalen bij onze showroom in IJsselmuiden of deze laten bezorgen. De bezorgkosten zijn € 50,00. Uw houtkachel wordt dan binnen 4 werkdagen na ontvangst van betaling door een expediteur afgeleverd. U krijgt 1 dag voor aflevering bericht. Wij vragen u dan wel om ervoor te zorgen dat u de bestelling in ontvangst kunt nemen. Kleine bestellingen, zoals een kachelpijp, worden binnen 2 werkdagen na betaling aan u verzonden. Deze verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht.

 

Retourneren

Alle aangekochten producten (behalve maatwerk) kunt u mits onbeschadigd in de originele verpakking binnen 14 dagen na aankoop retour sturen. Wij verzoeken u vriendelijk om van te voren contact met ons op te nemen als u een product retour wilt sturen.

 

Betaling - bij afhalen of veilig online middels IDeal

Betalen met IDealU kunt betalen bij afhalen of online betalen. Na het invullen van uw gegevens krijgt u een link toegestuurd en kunt u middels IDeal betalen. Meer informatie over IDeal. Wij gebruiken uw gegevens alleen om uw bestelling af te kunnen handelen en deze worden niet verstrekt aan derden.

 

De prijzen op de website zijn vermeld in Euro’s inclusief BTW. De vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten, correcties en prijswijzigingen.

 

Service

De beste service die wij u kunnen bieden, is door u vooraf goed voor te lichten. Een bezoek aan onze showroom is dan ook zeker de moeite waard. Wij kunnen u adviseren over de technische haalbaarheid, rekening houdend met uw specifieke wensen. U kunt dan een weloverwogen keuze maken. Indien nodig geacht, komen wij vooraf bij u thuis de situatie beoordelen.

 

Installatie

Wanneer u de installatie door ons laat verzorgen, garanderen wij een goede werking van de houtkachel. Ook kijken we naar of er genoeg circulatie is van verse lucht. Een houtkachel verbruikt immers zuurstof.

Als u de installatie zelf uitvoert, kunnen wij adviseren hoe u dit het beste kunt uitvoeren. Meer informatie over een houtkachel installeren.

 

Garantie

Iedere fabrikant geeft garantie op zijn houtkachels. De garantietermijn verschilt per merk en kan oplopen tot 10 jaar. De garantievoorwaarden worden bij de betreffende houtkachel gevoegd. Normaal gesproken zit er geen garantie op het keramische glas en op de vuurvaste stookelementen (skamolex = vuurvast isolatiemateriaal, vuurvaste stenen of gietijzer) in de houtkachels. Natuurlijk kunt u met uw vragen over de garantie van een betreffend merk bij ons terecht.

 

CE-keurmerk

Iedere houtkachel die in Europa wordt verkocht moet voorzien zijn van een CE merk. Een CE-keurmerk wil zeggen dat de houtkachel is getest door een onafhankelijk laboratorium en dat deze voldoet aan de kwaliteits- en milieueisen die in de Europese Unie gelden.

 

Overzicht overige vragen

Hieronder vindt u een overzicht van overige vragen.

Erkend leerbedrijf
© 2013 - 2019 HoutkachelDirect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel