inzethaarden, inzethaardInzethaarden voor een bestaande open haard

Het verschil tussen een inzethaard en een inbouwhaard is dat een inzethaard zonder veel aanpassingen in een bestaande openhaard geplaatst worden. Bij een inzethaard kan alleen met een gesloten deur gestookt worden. Bij een inbouwhaard is over het algemeen alleen de glasplaat zichtbaar en wordt de rest van de haard weggebouwd in de ommanteling. Een inbouwhaard kan met open en geloten deur gestookt worden.
De glasplaat verdwijnt dan d.m.v. een liftdeur in de mantel.

 

Rookkanaal niet zichtbaar

Een voordeel van een inzethaard is dat het rookkanaal niet zichtbaar is. Er ontstaat een strak geheel en alle aandacht is bestemd voor de inzethaard met natuurlijk een schitterend vlammenspel.

 

Een inzethaard op gas

Naast houtgestookte inzethaarden bieden wij ook inzethaarden op gas aan. Met slechts een druk op de knop kunt u al genieten van heerlijke warmte. Net zoals bij een inzethaard op hout geldt hier ook dat de afmetingen van de bestaande open haard opening maatgevend zijn voor de keuze van een inzethaard. Bij een gasgestookte haard is het vlammenspel inmiddels erg natuurgetrouw.

 

Assortiment inzethaarden met prijzen

Bij de artikelen hebben wij een deel van ons assortiment inzethaarden staan met prijzen. Wij leveren voornamelijk de gerenommeerde merken Spartherm, Altech, Barbas en Hwam. Het volledige aanbod kunt u bekijken door de brochures te downloaden.

Wij leveren de volgende merken haarden

 

 

 

 

 

    

 

Voor een persoonlijk advies kijk op:

https://www.houtkacheldirect.nl/c-4301466/contact-openingstijden/

Erkend leerbedrijf
© 2013 - 2024 HoutkachelDirect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel