Houtkachels in IJsselmuiden

Houtkachel direct zit in IJsselmuiden. In de regio IJsselmuiden hebben we al veel klanten tevreden kunnen maken met een mooie kachel of met een goed advies. Coen komt gratis bij u aan huis om te inventariseren en met u te bespreken wat uw wensen zijn en of het wel kan wat u in gedachten heeft. Het moet allemaal wel kunnen. Vooral veiligheid is belangrijk. We kunnen bijna elk kachel merk leveren. 

Houtkachel winkel in IJsselmuiden

We hebben een winkel in IJsselmuiden met 2 showrooms. Daarin staan circa 100 kachels. Kom gerust eens langs om te kijken wat we allemaal hebben staan. De koffie staat klaar. We hebben pellet kachels, houtkachels, gashaarden, bio ethanol haarden, tenderflame haarden, The Bastard BBQ's, elektrische haarden en nog veel meer. Ook staat ons magazijn vol met materialen om de haarden aan te sluiten, indien nodig.

Reparatie houtkachels in IJsselmuiden

Wij hebben alles in huis om uw kachel te repareren, van een stukje koord tot een nieuwe ruit of een algehele renovatie van uw kachel. Alles is mogelijk, mits de kachel nog wel geschikt is voor een reparatie. Wij geven een eerlijk advies.

Via Google kunt u reviews lezen van tevreden klanten. g.page/houtkacheldirect/review Hierin kunt u ook een review achterlaten. Wordt zeer gewaardeerd. Dank u wel als u de moeite hiervoor neemt.

Erkend leerbedrijf
© 2013 - 2024 HoutkachelDirect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel