Houtkachels Zwolle

U zoekt een betrouwbare leverancier van alle soorten houtkachels in Zwolle? Ook in Zwolle en omgeving, waaronder Kampen, plaatsen we veel houtkachels. Ook in Zwolle komen we gratis aan huis en verplichten we u natuurlijk tot niets. Omdat het nogal een investering is, is goed advies erg belangrijk.

Een houthaard is een serieuze aankoop en daar wil je nu eenmaal goed in geadviseerd worden. Onze medewerker Coen doet dit soort opnames, en aan de hand van zijn opname maakt de binnendienst een offerte. Deze krijgt u dan per email toegestuurd.

Komt u uit Zwolle en bent u op zoek naar een houtkachel dan bent u natuurlijk ook welkom in onze winkel en showroom in IJsselmuiden voor een offerte. 

Houtkachel nodig in Zwolle? Kom naar Houtkacheldirect!

Komt u uit Zwolle dan kunt u in onze winkel in IJsselmuiden een goed advies krijgen voor de best bij u passende haard. Waarin vooral belangrijk is dat hij qua kW voldoet en u een goed rookkanaal heeft.

Ecodesign houtkachels

Al onze kachels in de winkel en op onze website voldoen aan de eisen Ecodesign 2022.

Wilt u een review schrijven op Google, dan kunt u dat via deze link doen: g.page/houtkacheldirect/review wordt zeer gewaardeerd.

 

Erkend leerbedrijf
© 2013 - 2024 HoutkachelDirect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel