Stein

Artikel 15 van 21
€ 2.855,00 (inclusief btw)

Stein

Deze zwaar stalen houtkachel is een uitstekende keuze voor snelle en effectieve verwarming van middelgrote en grote ruimtes. Met zijn ruime binnenwerk biedt hij voldoende ruimte om grote houtblokken te gebruiken. Bovendien zorgt zijn efficiënte verbranding van boven de 80%! ervoor dat het houtgebruik geminimaliseerd wordt, waardoor je langer kunt genieten van een aangename warmte met minder hout. Met deze kachel geniet je van de perfecte combinatie van comfort en efficiëntie.

Vuur was nog nooit zo helder

Nordic Fire werkt enkel met hoogwaardig toegepaste materialen waardoor de houtkachel een optimale verbranding heeft en de ruit extra schoon blijft: vuur was nog nooit zo helder.

Hittewerend vermiculite

De Nordic Fire houtkachel is voorzien van het sterkste vermiculite in de branderruimte. Door gebruik te maken van het hoogste kwaliteit vermiculite wordt de temperatuur in de kachel vele malen hoger: dit resulteert tot een mooier vuur én een hoger rendement.

EcoDesign 2022

Nordic Fire is continu bezig met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën om de hoogst mogelijke kwaliteit houtkachels te leveren. Alle Nordic Fire haarden voldoen aan de EcoDesign 2022 wetgeving: met een Nordic Fire houtkachel bent u voorbereid op de toekomst

Optimale luchtregeling

Met de geïntegreerde luchtschuiven is de luchttoevoer bij te regelen. Hierdoor kunt u altijd de juiste hoeveelheid lucht toevoeren aan het vuur voor een optimale verbranding en het beste vlammenspel.

Adviesprijs:
Stein: € 2.855,00

Opties:
Verhoogde asopvang: € 87,00  

Download hier de: Brochure

offerte houtkachel aanvragen 

 

offerte houtkachel aanvragen

 

              Details Stein houtkachel

Merk:Nordic Fire
Model:Vrijstaand
Kleur:Zwart
HxBxD:938x647x400 mm
Vuurzicht:Front
Vermogen:6 - 11 kW
Aansluitbaar op CV:Nee
Rendementsklasse:82 %
Brandstof:Hout
Max. lengte houtblokken45 cm
Externe lucht:Ja, 100 mm
Rookgasafvoer:150 mm Boven/Achter
Gewicht:145 kg

Erkend leerbedrijf
© 2013 - 2024 HoutkachelDirect | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel